Blogul Kidsopia

De la „Cucurigu” la „Bună dimineața!”

Dacă bebelușii încep să vorbească într-o limbă cunoscută și astfel comunică mai ușor, cum ar fi dacă la fel și la animale. Poate cu o aplicație care să traducă sunetele animalelor?

Copii, să experimentăm la SCIKiDS Festivalul Științei!

În weekendul 21-22 octombrie, a V-a ediție a SCIKiDS Festivalul Științei aduce pe înțelesul copiilor experimente de toate felurile, într-un mod interactiv și educativ. Activități inteligente, descoperiri științifice, un spectacol cu baloane și multă distracție îi așteaptă pe copii la Mega Mall, la nivelul -1.

Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii

La Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii, există o poveste pentru toți. Spectacole puse în scenă de actori din 9 țări sunt pregătite să îi încânte pe cei mai mari și pe cei mici în perioada 7-14 octombrie.

Activități de noapte bună

Ce poți face atunci când se apropie ora de culcare, dar cel mic are încă foarte multă energie? Câteva activități atent alese fac diferența dintre o seara agitată și o seara liniștită, care anunță un somn odihnitor.

Copii, alergăm un mini maraton?

Pe 14 octombrie, copiii aleargă la „Cursa Copiilor”, iar părinții sunt invitați să facă puțin „Jogging în scutece” alături de cei foarte mici! Peegătiți-vă adidașii pentru alergat. 1, 2, 3…Start!

Teatru, film, roboți și dinozauri la „Nocturna bibliotecilor”

Bibliotecile fac noapte albă pe 29 septembrie. Un astfel de eveniment trebuie sărbătorit alături de copii mari și mici, Biblioteca Națională și Biblioteca Metropolitană din București îi învită pe toți iubitorii de cărți, povești, muzică, teatru și aventuri să participe la ateliere și spectacole.

Animații pentru copii la Kinofest și Anim’est

Alții găsesc filmele, tu doar le alegi din program și te bucuri alături de copilul tău. Cei mici au o secțiune special creată pentru ei, în cadrul căreia rulează animații adecvate copiilor, amuzante și educative.

Unde mergem când fugim de acasă

În luna septembrie, Festivalul „George Enescu” aduce un proiect interactiv, cu câteva evenimente care îi vor încânta pe cei mici. Bucureștiul Creativ, căci așa se numește, este alcătuit din mai multe evenimente interesante…

Toamna aceasta numărăm oițe

Vine toamna, așa că oițele din aplicația Kidsopia 123 Numere și Oi se pregătesc să părăsească dealurile cu iarbă delicioasă înainte ca frigul să le prindă din urmă. Dar pentru că nu vor să parcurgă un drum lung și obositor și-au construit o catapultă care...