Blogul Kidsopia

Plaja, teren de joacă pentru cei mici

Plaja, marea și nisipul pot reprezenta un teren nesfârșit de joacă. Profitați de zilele însorite de vacanță, pentru a vă distra cu cei mici pe malul mării.

Lăsăm copilul la bunici în vacanța de vară?

Se întâmplă uneori ca, după vacanța petrecută la bunici, să nu îți mai recunoști copilul. Află cum să procedezi, pentru ca tot ceea ce l-ai învățat pe cel mic să nu dispară după vacanța petrecută la bunici.

Așa părinți, așa copii

Micuții noștri nu fac ce le spunem, fac ce văd că facem noi. Nu învață lecții de viață din cărți, imită ce văd acasă. Părinții sunt principalii responsabili pentru modul în care copiii își formează comportamentul. La fel și restul adulților din jur.

Cum pleci cu copilul din țară, fără să-l răpești

Vă pregătiți să mergeți pentru prima dată în vacanță în altă țară împreună cu micuțul sau micuța voastră? Dacă plecați cu toții, ca familie, nu veți avea surprize la graniță. Altfel, lucrurile se complică.

Cadouri inteligente pentru copii isteți

De 1 iunie, copiii se așteaptă să fie în centrul atenției și să li se ofere cadouri. Și, pentru că este o zi specială, Kidsopia are cadouri pentru cei mici.

Și tații pot fi… mame bune

Importanța tatălui în creșterea și dezvoltarea unui copil este inegalabilă și nu poate fi înlocuită cu a niciunei alte persoane, nici măcar a mamei. Asta, pentru că fiecare părinte are o influență unică asupra copilului, de la naștere până la maturitate.

Părinte stresat, copil morocănos

Viața pare să aibă un ritm mai alert de când familia s-a mărit? Vă simțiți cei mai obosiți și mai stresați părinți? Nu este ceva de speriat, sunt câteva din semnele apariției stresului parental, care poate fi combătut.

Cum petreci timp de calitate alături de copil

Avem un program încărcat, petrecem, uneori, prea mult timp la muncă și alocăm prea puțin timp vieții personale. Cel mai dificil este pentru cei care sunt părinți și care se luptă constant să găsească formula potrivită pentru a dedica timp copiilor, familiei și...