Deblocheaza gratuit cu un simplu review

Iul 18, 2017

Îți plac aplicațiile educative de la Kidsopia? Copilul tău adoră poveștile noastre sau roboții din Trenul Alfabet? Ți se par aplicațiile Kidsopia un loc sigur în care copilul se poate juca fără să fie bombardat de reclame?

Dacă da, atunci hai să facem cunoscută opinia ta și altor părinți! Și pentru că știm că orice faptă bună trebuie răsplătită îți deblocăm un nivel la alegere din orice aplicație educativă Kidsopia.

Tot ce trebuie să faci e să ne acorzi un rating (steluțe + comentariu) în google play sau appstore. Apoi ne trimiți un e-mail la adresa contact@kidsopia.ro cu numele nivelului pe care vrei să-l deblochezi.

De aici ne ocupăm noi! Cavalerul inspirațional va analiza review-ul tău, dresorul liniilor de cod va genera codul de deblocare gratuită care va ajunge la tine tot prin intermediul e-mail-ului.
Mai simplu putem rezuma în două versuri:

Cinci stelute tu ne-ai dat,

Un nivel ți-am deblocat!
 
Lista cu aplicațiile aferente acestei campanii o găsiți mai jos:
Aplicație Nivel
Povești pentru copii Aventurile lui Sinbad Marinarul
Povești pentru copii Cărțile junglei
Povești pentru copii Povești cu animale
Povești pentru copii Povești cu Păcală și Tândală
Povești pentru copii Povestiri de Frații Grimm
Povești pentru copii Fabule
Desenează cu Mowgli Aventurile lui Mowgli în Jungla Oamenilor
ABC Trenul Alfabet Vagonul Arheologului
ABC Trenul Alfabet Vagonul Roboților
Anotimpurile Povestea „Cu capul în nori” și toate jocurile din sat.
Onomatopoeia Animalele Pădurii
123 Numere și Oi Toate jocurile din Stâna Pastel
Haplea: Fructe și Legume Toate legumele și fructele
Culori cu Fleoșc Toate culorile

Nu știi unde să introduci codul promoțional?

Mai jos avem un exemplu din aplicația Anotimpurile.

Cum poate fi depășit abuzul emoțional asupra copiilor

Creșterea unui copil este considerată una dintre cele mai dificile responsabilități ale adultului. Uneori, când se văd depășiți de situație, părinții își pot pierde controlul în fața copilului, fără să-și dea seama că acest comportament poate dăuna micuțului și îl poate afecta în timp. Problema apare în momentul în care astfel de manifestări ale părinților nu sunt singulare, ci sunt un obicei în relația cu copilul.

Cum determini copilul să mănânce fără să protesteze

Când vine vorba despre mâncare, unii dintre micuți au, de cele mai multe ori, tendința de a strâmba din nas și de a refuza să mănânce. Apare o situație care le dă bătăi de cap părinților, dar care poate fi depășită printr-o strategie potrivită.

Sunt animalele de casă recomandate copiilor?

Copiii iubesc animalele și le place să le aibă ca partener de joacă. Acestea au efecte pozitive asupra dezvoltării copiilor. Îi învață să fie responsabili, să-și dezvolte abilitățile sociale și de comunicare și le arată ce înseamnă iubirea necondiționată. Mulți părinți își fac griji în ceea ce privește aducerea acasă a unui partener de joacă necuvântător pentru cei mici. Specialiștii spun că nu ar trebui să ne îngrijorăm pentru sănătatea micuților în ceea ce privește contactul cu animalele de companie, dacă respectăm câteva reguli.