Cu Capul în Nori

Uneori ajutorul vine de unde te aștepți mai putin. O minunată poveste cu tâlc despre naivitate și lăcomie, frumusețe și mister. Un eveniment ce se întâmplă poate o dată la 1000 de ani, îi pune pe țăranii unui micuț sat de la deal, într-o situație neprevăzută.

Copiii interacționează cu o lume magică, plină de șarm şi umor învățând că întotdeauna cele mai frumoase lucruri sunt chiar sub nasul nostru și că nimeni nu este mai puțin important doar pentru că este diferit. Respectul pentru deciziile, alegerile sau credințele celorlalți nu trebuie niciodată să fie condiționat de înțelegerea lor – poate ei văd ceea ce noi nu reușim să înțelegem.

Copilul învață să asculte și, în același timp, să descopere lucruri ascunse în cadrul poveștii. Imaginația, emoțiile diverse, vocabularul și atenția sunt principalele arii dezvoltate.


Descriere: Poveste interactivă

 

Grupă de vârstă: De la 18 luni.

Limbă: Disponibil în Română, Ungară, Spaniolă, Germană și Bulgară.

Arie de dezvoltare: Imaginație, emoție, atenție și vocabular.

Galerie

Părerile utilizatorilor

O aplicație foarte faină. Copiilor le place foarte mult și ascultă săptămânal poveștile cu multă plăcere 👑 🙂

Mihai G.

Beeee. Bucuria micuţilor. Cinci stele pentru poveste. 5 pentru toate aplicatiile lor.

Petruta Pacuraru-Huizenga

Vocile naratorilor sunt balsam pentru urechi (in comparatie cu alte aplicatii de genul) Pt noi nu exista decat 2 variante: citiesc eu (se cunoaste calitatea vocii mamei 🙂 ) sau kidsopia. Si ilustratiile sunt fff dragute.

Cristina Comanescu