Răţuşca cea Urâtă

Mai atractivă decât orice carte pe care cei mici au văzut-o vreodată, povestea rățuștii care se dovedește a fi lebădă vă va captiva pe toți. Suntem siguri că veţi fi fermecaţi de frumusețea poveștii, a desenelor şi a interacțiunilor alături de piticii de acasă.

Lăsați copiii să se implice la fiecare pas şi bucurați-vă împreună. Descoperiți alături de ei că fiece fiinţă, oricât de mică și slabă ar părea, ascunde multă putere şi cu perseverență, curaj şi încredere va reuşi să descopere frumoasa pasăre ascunsă în suflet.

Copilul învaţă să asculte şi, în acelaşi timp, să descopere lucruri ascunse în paginile poveştii.

Răţuşca cea Urâtă este o poveste interactivă, adaptată după clasica poveste a lui Hans Christian Andersen, creată special pentru copii preşcolari şi dezvoltată ca parte a proiectului educaţional Kidsopia.

Descriere: Poveste interactivă

 

Grupă de vârstă: De la 18 luni.

Limbă: Disponibil în Română, Ungară, Spaniolă și Germană.

Arie de dezvoltare: Imaginație, emoție, atenție și vocabular.

Părerile utilizatorilor

Minunata aplicatia: imagini reprezentative și atrăgătoare, extraordinară interpretare, f. educativa pt copiii care încă nu citesc și pt. a insufla dragostea pt. povesti celorlalți care pot citit dar nu vor.

F Petrea

Foarte potrivit pentru copiii 3-7 ani. Educativ si conceput astfel incat copiii sa nu-si piarda interesul inainte de sfarsitul povestii

Roxana Georgiana

Intr-adevar povesti mestesugite! Bravo. E o placere sa le ascultam si vizualizam. Foarte inteligent construite!

Denisa Sava