Copii, alergăm un mini maraton?

sept. 28, 2017

Copiii iubesc să alerge. Se bucură să facă mișcare, să participe la întreceri și să se joace în aer liber. Mai mult, alergând, copilul își îmbunătățește starea de spirit, crește sănătos și echilibrat, învață să fie mai atent la nevoile oamenilor din jur și devine mai dornic să ajute. Un copil care face sport împreună cu părinții săi va avea un stil de viață sănătos, va crește armonios și se va simți iubit de familia sa.

 

Sportul este un element benefic în viața tuturor, părinți și copiii: îmbunătățește condiția fizică și asigură echilibrul mental și emoțional pentru o dezvoltare sănătoasă.

De aceea, pe 14 octombrie, în cadrul maratonului organizat în București de Raiffeisen Bank, copiii aleargă la „Cursa Copiilor”, iar părinții sunt invitați să facă puțin „Jogging în scutece” alături de cei foarte mici! Participarea la ambele curse este gratuită, startul se dă din Piața Constituției, iar cursele sunt necompetitive, pentru a încuraja sportul și mișcarea în aer liber.

La „Cursa Copiilor UNIQA Asigurări”, copiii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani aleargă și se bucură de mișcare în aer liber. Startul se dă în Piața Constituției. Distanța traseului variază între 0,9 și 1,4 km, în funcție de categoria de vârstă. Copiii se vor bucura să alerge într-o mediu organizat și sigur. Spiritul fairplay este încurajat: cei mici învață să fie atenți la cei din jur și să le ofere ajutorul celor care au nevoie. Premiile sunt oferite prin tragere la sorți: astfel, se pune mai mult accentul pe sport și pe beneficiile alergatului decât pe competiție.

Înscrie-l pe cel mic la „Cursa Copiilor” online până pe 8 Octombrie, pentru a rezerva kitul de alergare. Află mai multe detalii despre acest mini maraton, despre mediul sportiv în care copilul tău se află în momentul întrecerii, dar și despre când și cum poți ridica kitul de alergare după ce ai completat înscrierea celui mic.

 

Părinții sunt și ei încurajați să alerge, împreună cu copilul lor, dacă acesta este mai mic de 5 ani. Pot alerga cu căruciorul, manduca sau orice alt sistem de purtarea, astfel încât bebe, oricât de mic este, să participe la activități sportive alături de familia sa.

Înscrie-te la „Jogging în scutece” online până pe 8 Octombrie și distrează-te la o cursă de alergare alături de copilul tău. Tu alegi timpul de sosire: alergi sau mergi, dar sigur te bucuri de momente în aer liber alături de cel mic.

„Cursa Copiilor” și „Jogging în scutece”  încurajează copiii să fie fairplay, să îndrăgească sportul și să participe la activități în aer liber. Pe 14 octombrie, cei mici aleargă împreună cu părinții sau alături de copii de aceeași vârstă, se distrează și învață cum să ducă o viață echilibrată și sănătoasă. Înscrie-l pe cel mic și pregătiți adidașii pentru alergat.

1, 2, 3…Start!