Blogul Kidsopia

Ziua Copilului: Să ne distrăm împreună cu cei mici

Nu există limite de vârstă când vine vorba de a sărbători Ziua Copilului. Oricare dintre noi, copil sau adult, are voie să se simtă copil şi chiar este necesar ca macăr o dată pe an să lăsăm în urmă problemele de zi cu zi. Află care este secretul ca această zi să fie una reușită!

De ce au nevoie copiii?

Află care sunt nevoile copilului tău și ajută-l să se dezvolte armonios și echilibrat.

Copilul tău doarme suficient?

Copiii care dorm prea puține ore și nu au un program de somn regulat sunt predispuși la probleme de sănătate și comportamentale.

Plaja, teren de joacă pentru cei mici

Plaja, marea și nisipul pot reprezenta un teren nesfârșit de joacă. Profitați de zilele însorite de vacanță, pentru a vă distra cu cei mici pe malul mării.

Lăsăm copilul la bunici în vacanța de vară?

Se întâmplă uneori ca, după vacanța petrecută la bunici, să nu îți mai recunoști copilul. Află cum să procedezi, pentru ca tot ceea ce l-ai învățat pe cel mic să nu dispară după vacanța petrecută la bunici.

Așa părinți, așa copii

Micuții noștri nu fac ce le spunem, fac ce văd că facem noi. Nu învață lecții de viață din cărți, imită ce văd acasă. Părinții sunt principalii responsabili pentru modul în care copiii își formează comportamentul. La fel și restul adulților din jur.