Cu autobuzul de la Cannes

iun. 24, 2017

Ei bine, de abia așteptam să vă dăm vestea cea bună! De luna aceasta, patru flăcăi strălucitori așteaptă cuminți pe scaune și plătesc biletele în stație ca niște cetățeni respectabili. Sunt noi veniți în autobuzul domnului urs. Cine sunt ei?

Un anume șofer urs, Boris, care niciodată nu merge prea repede și care întotdeauna oferă prioritate la trecerile de pietoni, a luat de curând în autobuzul său patru lei-paralei. A trebuit să meargă mult ca să-i ia din stația lor, vine mai exact de la Cannes, dar ce era să facă- nu îi putea lăsa acolo. Mai ales că nu sunt orice lei: sunt strălucitori și francezi.

Așa cum ați ghicit, aplicația „Plimbă Ursul” a câștigat la festivalul internațional de creativitate Cannes Lions patru lei: unul de argint și trei de bronz.

Am primit așa: la categoria „Direct: Use of Mobile” un leu de bronz, la „Media: Use of Real-Time Data” un alt leu de bronz și la „Mobile: App Games”, cel de-al treilea leu de bronz. Iar mândria autobuzului este leul de argint, primit la categoria “Media: Public Sector”.

Dacă nu știți de „Plimbă Ursul”, grăbiți-vă să îl descărcați de aici pentru Android și de aici pentru iOS. Este un joc interactiv, unde copiii învață despre reguli de circulație și despre pericolele vitezei excesive. Aplicația va anunța copilul atunci când viteza mașinii depășește limita legală, iar dacă șoferul nu încetinește, se pierd puncte sau, mai rău, jocul se termină cu un accident.

Este o modalitate distractivă de a responsabiliza viitorii șoferi și pietoni și suntem bucuroși să-l vedem premiat de patru ori la festivalul internațional de creativitate Cannes Lions.

Proiectul este dezvoltat de noi împreună cu prietenii noștri de la Publicis România pentru  Automobil Clubul Român și pentru Federation Internationale de l’Automobile, în cadrul proiectului “Junior Copilot” 2015-2016 și iată că acum, în 2017, a ajuns departe.