Kidsopia oferă tuturor copiilor care #STAUACASA deblocarea gratuită a tuturor aplicațiilor educative pentru preșcolari

Faptul că școlile sunt închise în această perioadă reprezintă o schimbare semnificativă a stilului de viață de zi cu zi pentru noi, părinții cu copii preșcolari.

Este important să-i ferim pe cei mici de stresul acestei perioade și este important să stăm acasă.

Mai mult, trebuie să înțelegem, și noi și cei mici, că această perioadă nu este una de vacanță, și putem folosi acest timp, inteligent, continuând procesul de învățare.

 Ca părinți, căutăm cele mai bune soluții pentru ca cei mici să se dezvolte armonios și să fie deștepți. Chiar dacă noi am fost crescuți într-o lume mai mult analogică, copiii noștri trăiesc într-o lume digitală. Da, este de așteptat ca cei mici să ne ia telefonul sau tableta și să înceapă să butoneze. Fac asta mimetic, pentru că ne văd pe noi butonând. 

Dacă cei mici sunt atrași de tehnologie, de ce să nu ne folosim de tehnologie pentru a-i ajută să învețe și să se dezvolte? Acesta este scopul aplicațiilor și jocurilor educaționale de la Kidsopia 

Acestea sunt create pornind de la studiul UNICEF: „Repere Fundamentale pentru Învățarea Timpurie a Copilului de la Naștere până la 7 ani” (RFIDT) și au rolul de a-i ajuta pe cei mici să învețe în fiecare zi lucruri noi din domenii diverse, într-o manieră relaxantă, jucăușă și inteligentă. 

Iar, pentru că trecem printr-o situație deosebită, Kidsopia oferă tuturor copiilor preșcolari care #STAUACASA deblocarea gratuită a tuturor nivelurilor aplicațiilor și jocurilor educative, până la finalul lunii copiilor.

Vedeți aici care sunt acestea. Le puteți instala pe telefon sau pe tabletă din Google Play pentru Android și din App Store pentru iOS. Pentru ca și alți părinți să afle despre aceste aplicații, acordați steluțe și scrieți comentarii în App Store sau Google Play. Apoi, dați share acestui articol.

Deblochează orice aplicație Kidsopia introducând codul „STAUACASA”.

 Sursă foto: pixabay.com