Plimbă Ursul

“Plimbă Ursul” este primul joc anti-plictiseală la drum lung în care copiii învață reguli de circulație și sunt implicați activ în siguranța rutieră. Activat într-o mașină în mers, jocul va fi direct influențat de viteza reală a mașinii, prin GPS.
Când viteza legală este depășită, copilul este anunțat în timp real de către personajul principal din joc și este rugat să-l atenționeze pe șofer pentru a încetini. Dacă șoferul nu reduce viteza în timp util, copilul pierde puncte în joc, sau jocul chiar se termină. Astfel, cei mici pot influența comportamentul părinților la volan, devenind veritabili copiloți la drum lung. Dar, cel mai important, învață că viteza excesivă nu aduce nimic bun.

Proiectul este dezvoltat de Publicis România împreună cu Automobil Clubul Român pentru Federation Internationale de l’Automobile, în cadrul proiectului “Junior Copilot” 2015-2016.

Descriere: copiii învață reguli de circulație, implicați activ în siguranța rutieră.

Grupa de vârstă: De la 4 la 10 ani.

Limba: Disponibil în Română

Aria de dezvoltare: Învățarea regulilor de circulație

Părerile utilizatorilor

Buna! Este un jos foarte frumos, dar iti trebuie si putina atentie si precizie.

poate cel mai simpatic joc românesc idee minunată, gameplay minunat (care poate evolua odată cu update-urile), craft minunat.
Alex Petrescu

Mie îmi plac jocurile de genul acesta. Vreau să mă fac șoferiță de autobuz și jocul acesta chiar mi-a dat ideea asta! Vi-l recomand!!!!!

 

Diana Alexandra Gabriela