Boris în vacanță: Portugalia

Îl mai țineți minte pe Boris, șoferul prevăzător din aplicația Plimbă Ursul? El îi învață pe cei mici despre siguranța în mașină și cum să fie prudenți în trafic. Ce credeți că a mai făcut în ultima vreme?

 

Vara aceasta a fost plecat într-o călătorie grozavă. În iulie, s-a gândit că i-ar prinde bine o vacanță, așa că și-a făcut revizia la autobuz, a umflat cauciucurile, a verificat nivelul de ulei, și-a aranjat bagajele și a pornit la drum!

S-a oprit din plimbare tocmai în Portugalia, unde i-a plăcut tare mult. A fost atât de încântat, încât a învățat să vorbească portugheza, pentru ca toți copiii de aici să se poată juca și plimba în siguranță cu mașina. Aplicația preferată a celor mici pentru drumul cu mașina este acum tradusă și în limba portugheză. Boris conduce cu prudență și îi învață pe copii cum să fie responsabili în traficul de pe drumurile și străzile din Portugalia

 

Dacă tocmai ai aflat despre aventurile lui Boris, descarcă aplicația și fii șoferul autobuzului împreună cu copil tău. Jocul este o modalitate interactivă pentru ca cei mici să învețe despre siguranța lor în trafic și despre cât de periculos este să conduci cu o viteză prea mare.

Copilul tău accelerează și frânează, oprește autobuzul pentru a prelua pasageri și acordă prioritate pietonilor care traversează.

Jocul este conectat prin GPS: de aceea, atunci când mașina în care cel mic se află depășește limita de viteză, aplicația trmite o atenționarea din partea lui Boris pentru a încetini. În caz contrar, copilul pierde puncte sau jocul chiar se sfârșește prin accidentarea pasagerilor din autobuz.

Descarcă aplicația Plimbă Ursul: șoferul Boris vorbește în română, în engleză, în letonă și de curând, în portugheză! Ursul nostru preferat este și responsabil la volan, și poliglot: îi face mare plăcere să vorbească cu toți călătorii săi și să povestească despre aventurile sale prin Portugalia!

 

Distrează-te cu cel mai iscusit și precaut șofer!