Cerc Triunghi Pătrat

Învață-ți copilul formele geometrice de bază. Un joc pentru copiii de la 3 la 5 ani. Răţuşca cea Urâtă alături de copii va învăţa formele: cerc, triunghi, pătrat. Jocul îi va învăța pe cei mici să recunoască formele geometrice amuzant și interactiv.
Răţuşca este în pădure şi are nevoie de ajutorul copilului să urmărească semnele de pe copaci şi astfel să meargă pe drumul corect. Apoi când ajunge la căsuţa din pădure Răţuşca le poate arăta pisicii şi găinii că ştie să găsească obiecte care seamănă cu cele trei forme.
Jocul are două niveluri care îi ajută pe copii să se familiarizeze cu formele geometrice şi apoi să exerseze recunoaşterea acestora în obiectele din jur.

Avantaj educaţional
Copilul învaţă formele geometrice de baza şi cum să recunoască în obiectele din mediul înconjurator diferite forme geometrice.

Practici de sprijin
Utilizaţi cuvinte corecte şi fidele când redaţi numele diferitelor forme, pentru a fi înţelese corespunzător de copil. Puneţi la dispoziţia copilului forme diferite de texuri diferite pentru a fi utilizate în scopuri diferite. Consolidaţi denumirile formelor geometrice prin recunoaşterea acestora în contexte reale: Cu ce formă se aseamănă un CD? Dar acoperişul caselor? Găseşti undeva în jurul nostru un obiect cu forma pătrată?
Valorificaţi obiectele de utilitate cotidiană pentru identificarea şi compararea formelor.
Propuneţi sarcini în care copiii să utilizeze formele pentru a realiza construcţii sau modele artistice (cartonaşe pentru colaje, piese din lemn, din plastic etc.).
Realizaţi cu copiii trenuleţe, şiraguri, piese ornamentale utilizând forme, ordonându-le de la mic la mare sau de la mare la mic.

Răţuşca cea Urâtă alături de copii va învăţa formele geometrice: cerc, pătrat, triunghi.
Grupa de vârstă: De la 36 luni.
Disponibil în Română, Ungară, Engleză, Spaniolă, Germană și Bulgară.
Aria de dezvoltare: Recunoaşterea formelor.

Galerie

Părerile utilizatorilor

Frumos Asta-i primul joc Kidsopia pe care l-a jucat fiu-meu, dupa aceea le-a vrut pe toate!

Forme colorate 🙂 un joc care ia in serios recunoasterea formelor de baza, dar te incanta cu veselia graficii.
Popovici Cristina

O idee excelenta pentru a invata formele si culorile
Postolachi Dumitru