Desenează cu Mowgli

Desenează și descoperă aventurile prin care a trecut Mowgli după ce a plecat din junglă. Peste 270 de modele de desen (printre care casă, soare, flori, băiețel, fetiță, bărbat, femeie, telefon și multe altele) îl vor ajuta pe copilul tău să participe la crearea unei lumi minunate.
Povestea îl poartă pe Mowgli din micuțul sat indian până la Paris, într-o călătorie pe 3 continente, în căutarea vechilor lui prieteni din junglă: Bagheera, Baloo, Kaa și Fratele Cenușiu.
Deenează cu Mowgli face parte din proiectul educativ Kidsopia, cel mai de succes proiect de acest fel din România. Un alt avantaj grozav: nu avem reclame in cadrul aplicație! Vă place jocul nostru? Dacă da, daţi-ne un rating!

Comentarii? Sugestii? Vă ascultăm!

Aventurile lui Mowgli în Jungla Oamenilor.

 

Grupa de vârstă: De la 12 luni.
Disponibil în Română, Engleză, Germană.

 

Aria de dezvoltare: Recunoaşterea formelor, artă, desen, culoare.

Părerile utilizatorilor

Vă mulțumim pentru aplicațiile Kidsopia, Bogdan, copilul meu de 6 ani, e foarte încântat de ele. Se amuză teribil la povești, iar acum vrea să coloreze si să descopere finalul poveștii lui Mowgli.
Vă mulțumim anticipat pentru deblocarea episoadelor!
La cât mai multe aplicații reușite!
Roxana Linte

ESTE FOARTE FRUMOS ȘI COPIII MICI POT SA ÎNVEȚE ȘI ÎN ACELAȘI TIMP SA SE ȘI DISTREZE. ÎL RECOMAND.
Sonia Andreea Pirvu

E superb acest joc! E drăguț, frumos, educativ pentru copiii mie mi-a plăcut. Verișoara mea doar jocul asta joacă si ea e mica!
Elena Dancs

Super Nu doar copiii sunt incantati ci si parintii. Multumim Kidsopia pentru toate jocurile
Gabriela Palcau